Lähihoitaja (2 paikkaa) Jokilaakson Terveys Oy, Jokilaakson sairaala, Jämsä

Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Jokilaakson sairaalaan Jämsään.

Hoito-osasto 2 on geriatrinen kuntoutusosasto, joka toimii kuntoutus ja jatkohoito-osastona, osastolla toteutetaan myös elämän loppuvaiheen hoitoa. Hoito-osastolla 4 hoidetaan akuutisti sairastuneita tai kroonisen sairauden pahenemisvaihetta sairastavia aikuispotilaita.

Lähihoitajan tehtävänä on huolehtia kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti asiakkaan fyysisestä, psyykkisestä tai sosiaalisesta toimintakyvystä sekä osallistua asiakkaan sairauden mukaiseen hoitoon. Lisäksi työtehtäviin kuuluu erilaisten kliinisten toimenpiteiden sekä luvanvaraisen lääkehoidon toteuttaminen ja asiakkaan asianmukainen ja arvokas elämän loppuvaiheen hoito.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtäviin soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitaja tai vastaava aiempi tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alkaessa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen sekä ammatillisesti kehittävän työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Toivomme hakijoilta hyviä yhteistyötaitoja, innostunutta otetta työhön ja asiakaslähtöisyyttä.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.