Lähihoitaja, Ikipihlaja Johanna Oy, Jämsä

Haemme määräaikaiseen sijaisuuteen lähihoitajaa Ikipihlaja Johannaan Jämsään.

Ikipihlaja Johanna on 34 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Jämsänkoskella. Tarjoamme ikäihmiselle laadukasta hoitoa ja hoivaa, unohtamatta päivittäistä kuntouttavaa hoitotyötä. Teemme tiivistä yhteistyötä omaisten ja vastuulääkärin kanssa. Haemme nyt positiiviseen joukkoomme lähihoitajaa. Arvostamme kokemusta vanhusten hoitotyöstä, mutta meiltä saa hyvän perehdytyksen työhön. Positiivisella ja avoimella asenteella pääsee jo pitkälle.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtäviin soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitaja tai vastaava aiempi tutkinto, myös opiskelijat huomioidaan. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alkaessa. Hygieniapassi.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.