Lähihoitaja, Jämsänkoski

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ikipihlaja Johannaan Jämsänkoskelle.

Ikipihlaja Johanna on 34- paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Jämsänkoskella. Ikipihlaja Johannassa teemme työtä yhdessä asiakaslähtöisesti sekä yksilöllisesti ja pyrimme kehittämään työtämme jatkuvasti. Asukkaillemme on nimetty omahoitajat, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja omaisten kanssa. Haemme mukavaan työyhteisöömme lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen. Työ on kolmivuorotyötä.

Olethan koulutukseltasi lähihoitaja. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.