Lähihoitaja, määräaikainen, Jämsä

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikköön Ikipihlaja Johannaan Jämsänkoskelle.

Oletko ikäihmisten hoidosta kiinnostunut ja ihmiset lämpimästi kohtaava lähihoitaja? Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisissa tehtävissä ammattitaitoisessa ja innostavassa työyhteisössä? Tervetuloa meille töihin!

Meillä Ikipihlaja Johannassa lähihoitajana työpäivääsi kuuluu esimerkiksi perushoidollisia tehtäviä, lääkkeiden jakamista, ruokailua ja ulkoilua asukkaiden kanssa. Monipuolinen viriketoiminta pitää meidät ja asukkaamme virkeinä, joten pääset takuulla hyödyntämään mielikuvitustasi. Sinulla tulisi olla kuntouttava työote, ja mielestämme asukkaiden osallisuuden huomioiminen on erityisen tärkeää. Meille on tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta, ja kohtaat ihmiset aina lämminhenkisesti ja arvostavasti. Odotamme lisäksi, että teet sujuvaa yhteistyötä, joustavuus on avain yhteiseen onnistumiseen.

Ikipihlaja Johanna on tehostetun palveluasumisen koti Jämsän Tammitiellä. Uudet viihtyisät tilat otettiin käyttöön alkuvuodesta 2013. Johannan palveluihin kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ateriapalvelut, sairaanhoitajapalvelut ja erilaisten arjen aktiviteettien järjestäminen.

Johannassa eletään arkea yhdessä tehden. Asukkaat voivat osallistua ja harrastaa omien voimavarojensa ja halujensa mukaisesti. Kiireettömyys ja läheiset vuorovaikutussuhteet luovat hyvää oloa ja asukkaiden yksilölliset tarpeet sekä eletty elämä saavat ansaitsemansa huomion.

Sinulla pitäisi olla lähihoitajan tutkinto sekä hygieniapassi. Myös opiskelijat huomioidaan. Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja henkilöstöetuna mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.