Lähihoitajia/lähihoitajaopiskelijoita

Haemme lähihoitaja/lähihoitajaopiskelija ikäihmisten palveluihin.

Lähihoitajan tehtävät sijoittuvat kotihoitoon ja asumispalvelujen yksikköihin, missä haluamme tarjota asukkaillemme itsenäisyyttä ja yksilöllisyyttä tukevan kodin. Tulisitko mukaan tiimiimme ?Etsimme lähihoitajia/lähihoitajaopiskelijoita sijaisuuksiin ja tuntityöhön Jämsän Terveyteen.

Toivomme sinulta innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asiakaslähtöistä asennetta. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi kotihoidossa. Tukenasi on kotiyksikkösi tiimi sekä yksikön palveluvastaava. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Tutustu meidän arkeemme Jämsän Terveydessä! https://www.instagram.com/jamsanterveys/

Asumaan ja töihin Jämsään!
https://www.investinjamsa.fi/asumaan-ja-toihin-jamsaan/

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.