Psykologi, Jämsän Terveys Oy, Jämsän terveysasema

Haemme psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän Terveyden terveysasemalle perhepalvelukeskukseen.

Työajasta noin puolet on alle kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää TK-psykologin työtä ja toinen puoli on erityisneuvolassa työskentelyä. Työssä on kausiluonteista vaihtelua eri osa-alueiden painottumisessa. Työn tavoitteena on edistää ja ylläpitää lasten ja heidän perheidensä myönteistä kehitystä ja lapsiperheiden psykososiaalista hyvinvointia. Työn luonteen takia myös osittainen etätyö on mahdollista.

Lasten parissa tehtävään TK-psykologin työhön kuuluu psykologisia tutkimuksia, ohjausta, neuvontaa ja yhteistyötä päiväkotien ja muiden toimintaympäristöjen kanssa, moniammatillisissa työryhmissä työskentelyä (mm. varhaiskuntoutustyöryhmä) sekä tarvittaessa ryhmämuotoiseen kuntoutukseen osallistumista. Varhaiskuntoutustyöryhmässä työskentelee lisäksesi toinen psykologi, puhe-, fysio- ja toimintaterapeutti, lääkäri sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajia.

Erityisneuvolan psykologin tehtävään kuuluu kehitysvammaisten henkilöiden, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa tehtävä työ, sisältäen moniammatillisissa työryhmissä työskentelyä, psykologisia tutkimuksia, ohjausta ja neuvontaa sekä kuntoutussuunnittelua. Työssä on lisäksi mahdollista päästä käyttämään autismikirjon arvioinnin ja kuntoutuksen osaamista. Erityisneuvolan työryhmässä kanssasi työskentelee puhe- ja toimintaterapeutti, 2 fysioterapeuttia, 2 lääkäriä sekä vammaispalvelupäällikkö, kaksi vammaispalveluohjaajaa sekä sihteeri.

Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perehdytyksen tehtävääsi sekä hyvin toimivan työyhteisön, jossa jokainen työntekijä on haluttu ja tärkeä. Työkavereita saat kaiken kaikkiaan lähes 30, joiden joukossa on lisäksesi kolme muuta psykologia. Työntekijöillemme kuuluu yksilötyönohjaus, jonka jokainen saa hankkia omien toiveidensa mukaan, lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme myös henkilökohtaiseen ja yhdessä tapahtuvaan kehittymiseen ja oppimiseen, eli olemme hyvin koulutusmyönteisiä.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Eduksi katsotaan kokemus työstä lasten ja perheiden kanssa sekä kiinnostus verkostotyöhön. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt lain (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.