Psykologi, Jämsän Terveys Oy, Jämsän terveysaseman perhepalvelukeskus

Haemme psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän Terveyden terveysasemalle perhepalvelukeskukseen

Työajasta noin puolet on alle kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää TK-psykologin työtä ja toinen puoli on erityisneuvolassa työskentelyä. Työssä on kausiluonteista vaihtelua eri osa-alueiden painottumisessa. Työn tavoitteena on edistää ja ylläpitää lasten ja heidän perheidensä myönteistä kehitystä ja lapsiperheiden psykososiaalista hyvinvointia.

Lasten parissa tehtävään TK-psykologin työhön kuuluu psykologisia tutkimuksia, ohjausta, neuvontaa ja yhteistyötä päiväkotien ja muiden toimintaympäristöjen kanssa, moniammatillisissa työryhmissä työskentelyä (mm. varhaiskuntoutustyöryhmä) sekä tarvittaessa ryhmämuotoiseen kuntoutukseen osallistumista. Varhaiskuntoutustyöryhmässä työskentelee lisäksesi toinen psykologi, puhe-, fysio- ja toimintaterapeutti, lääkäri sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajia.

Erityisneuvolan psykologin tehtävään kuuluu kehitysvammaisten henkilöiden, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa tehtävä työ, sisältäen moniammatillisissa työryhmissä työskentelyä, psykologisia tutkimuksia, ohjausta ja neuvontaa sekä kuntoutussuunnittelua. Työssä on lisäksi mahdollista päästä käyttämään autismikirjon arvioinnin ja kuntoutuksen osaamista. Erityisneuvolan työryhmässä kanssasi työskentelee puhe- ja toimintaterapeutti, 2 fysioterapeuttia, 2 lääkäriä sekä vammaispalvelupäällikkö, kaksi vammaispalveluohjaajaa sekä sihteeri.

Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perehdytyksen tehtävääsi sekä hyvin toimivan työyhteisön, jossa jokainen työntekijä on haluttu ja tärkeä. Työkavereita saat lähes 30, joten yksin et joudu työskentelemään. Työssä on lisäksi mahdollisuus saada työnohjausta.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus työstä lasten ja perheiden kanssa sekä kiinnostus verkostotyöhön. Työssä vaaditaan lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä.

Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt lain (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.