Puheterapeutti, Jämsä

Haemme puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän terveysasemalle.

Puheterapeuttina vastaat puhe- ja kommunikaatiohäiriöisten asiakkaiden puheterapeuttisesta tutkimuksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta. Laadit kuntoutussuunnitelman, toteutat sitä ja vastaat asiakkaan ja läheistensä puheterapiaan liittyvästä ohjauksesta. Työskentelet osana moniammatillista varhaiskuntoutustyöryhmää, johon kuuluu 2 terveyskeskuspsykologia, puheterapeutti, toimintaterapeutti, lasten fysioterapeutti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä lastenlääkäri. Toimit myös osana erityisneuvolan työryhmää.

Tehtävän hoitaminen edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn työajan ja -paikan suhteen sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen. Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Susa Rahkonen, p. 040 826 9655, susa.rahkonen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.