Röntgenhoitaja, määräaikainen, Jyväskylä

Haemme asiakaspalveluhenkistä röntgenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2021-10.5.2022 Pihlajalinna Jyväskylään.

Haluaisitko työskennellä innostavassa työyhteisössä hyvän asiakaskokemuksen ja laadukkaan hoidon varmistamiseksi? Tervetuloa meille töihin!

Meillä pääset koulutettuna röntgenhoitajana tekemään niin natiivi-, mammografia- kuin kartiokeilatutkimuksia. Ajoittain työpanostasi tarvitaan myös lääkäriaseman vastaanotossa. Työtä teemme hyvällä asiakaspalveluasenteelle ja sillä sinäkin pääset pitkälle. Sinua vievät eteenpäin myös sujuvat vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Meillä saat myös varmuudella käyttää monipuolista osaamistasi sekä aktiivista- ja oma-aloitteista työotettasi.

Työyhteisömme tukee sinua ja pääset työskentelemään työstään innostuneiden työkavereiden kanssa. Autamme sinut työssä alkuun hyvällä perehdytyksellä. Saat henkilöstöetuna mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Pihlajalinnalaisena pääset lisäksi kohottamaan kuntoasi edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Riina Kinnunen riina.kinnunen@pihlajalinna.fi puh 0404578515 ja palvelupäällikkö
Anu Sysimäki anu.sysimäki@pihlajalinna.fi puh 0407681768

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Hakuaikaa tehtävässä 16.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.