Sairaanhoitaja, Jämsä

Jämsän Terveys Oy hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen mielenterveys- ja päihdepalveluihin.

Sairaanhoitaja työskentelee ensisijaisesti päihdepalveluiden työryhmässä, johon kuuluu myös lääkäri, sairaanhoitaja ja kaksi sosiaalityöntekijää. Työ on asiakastyötä, jossa hoidollisten yksilökeskustelujen, perhe- ja ryhmäkeskustelujen sekä verkostotyön kautta pyritään asiakkaan elämäntilanteen jäsentämiseen ja asiakkaan auttamiseen päihde-, peli- ja riippuvuusongelmissa. Sairaanhoitajan työtehtävät pitävät sisällään myös lääkehoitoa, mm. korvaushoidon toteutusta.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto, AMK- tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä alan suuntaavat opinnot. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuurietu (ePassi).

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Johanna Järvi johanna.jarvi@pihlajalinna.fi p. 0400 413 835 tai palvelupäällikkö Riitta Hjelt riitta.hjelt@pihlajalinna.fi p. 040 756 0744.

Hakuaika päättyy 1.3.2020, linkki hakulomakkeeseen.