Sairaanhoitaja, Jämsä

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän Terveys Oy:n Dementiakoti Lammenrantaan Jämsänkoskelle.

Asumispalveluissa tarjoamme asukkaillemme kodin, jossa itsenäisyys ja yksilöllisyys ovat toiminnan kulmakiviä. Edellytämme työntekijöiltämme innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asukaslähtöistä asennetta. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä.

Dementiakoti Lammenrannassa on kaksi 10 asukkaan osastoa, joissa asukkaat asuvat omissa asunnoissaan osaavan ja ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan tukemana. Jokaisella asukkaalle on nimetty omahoitaja ja käytössämme on RAI-arviointijärjestelmä. Dementiakoti Lammenranta kuuluu Linnakartanon kylään, jossa on paljon erilaisia vanhuspalveluiden yksiköitä. Teemme yhteistyötä ja järjestämme toimintoja eri yksiköiden kesken.

Meillä on kaksi sairaanhoitajaa, jotka vastaavat yksikön sairaanhoidon ja hoivan toteutuksesta ja laadun ylläpitämisestä yhteistyössä lähihoitajien ja vastuulääkärin kanssa. Sinulta toivomme itsenäistä päätöksentekokykyä, kliinistä osaamista ja ammatillista tukea lähihoitajille. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto (sairaanhoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntalain mukaista rokotesuojausta. Dementiakoti Lammenrannassa asuu muistisairaita asukkaita, joten kiinnostus ja kokemus muistisairaiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään hyvin.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme tehtävästä tarkemmin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Päivi Töyry p. 040 8296995, paivi.toyry@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.