Sairaanhoitaja, Jämsän Terveys Oy, Länkipohjan kotihoito, längelmäki

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän Terveyteen, Länkipohjan kotihoitoon Längelmäelle.

Kotihoidon sairaanhoitajan tehtävässä vastaat lääkehoidosta ja lääkärin konsultaatioista. Tehtävä sisältää mm. laboratorionäytteiden ottamista ja asukaspalavereita. Toimit yhteistyössä tiimin lähinoitajien kanssa pienessä 25-30 asiakkaan yksikössä. Meillä saat ja voit vaikuttaa työn tekemiseen. Olet tervetullut!

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan pätevyyttä ja voimassa olevia lääkelupia (Love, Lop, Pvk ja Ger 1 ja Iv luvat). Erityisosaaminen tai erikoistumisopinnot voidaan huomioida palkkauksessa. Oman auton käyttömahdollisuutta ja ajokortti edellytetään.

Pääset työkaveriksi sitoutuneeseen ja huumorintajuiseen tiimiin. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.