Sairaanhoitaja, Jämsänkoski

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Johannaan Jämsänkoskelle.

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluvat asukkaiden perushoito sekä sairaanhoidolliset tehtävät. Työssäsi saat hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Työtä tehdään ma-pe klo 7-15. Yhdessä tiiminä kehittämme työtä entistä asiakaslähtöisemmäksi ja sujuvoitamme arkea.

Haemme nyt vahvistusta loistavaan työporukkaan. Olisitko se sinä? Tiimissä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa, lähihoitajia sekä muita hoiva-alan ammattilaisia. Olethan koulutukseltasi sairaanhoitaja. Tervetuloa mukaan tiimiimme!

Ikipihlaja Johanna on 34- paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Jämsänkoskella. Pyrimme työssämme asukkaan hyvään ja laadukkaaseen hoivaan kuntouttavaa työotetta unohtamatta.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.