Sairaanhoitajia (2), Jokilaakson Terveys Oy, Jokilaakson sairaala

Haemme kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin työskentelemään Jokilaakson Terveyden hoito-osastoilla 2 ja 4.

Jos kaipaat työpäiviisi hyvää huumoria ja vaihtelevia tilanteita, tervetuloa työskentelemään Jokilaakson sairaalaan! Meillä on ihanat kollegat, joiden kanssa päivät sujuvat rattoisasti. Pääset mukaan hyvään työporukkaan, olemme rempseä sakki, jolla on hyvä huumori. Porukassamme on monen ikäisiä ihmisiä, pitkään työskennelleitä konkareita ja juuri aloittaneita, monentyyppisillä osaamistaustoilla. Saat ympärillesi tiimin tuen. Meillä panostetaan hoitajien osaamisen kehittämiseen. Henkilöstön osaamisen vahvistaminen ja ammatillinen kasvu on meille tärkeää.

Meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi. Meillä pääset toteuttamaan halutessasi myös työnkiertoja. Jos sinulla on vuorotyöhön tai henkilökohtaiseen elämään liittyviä toiveita tai tarpeita, pyrimme ottamaan ne huomioon ja vastaamaan niihin hyvin.

Millaista työtä pääset tekemään?
Sairaanhoitaja vastaa meillä potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen. Tuet ja edistät työssäsi myös potilaan toimintakykyisyyttä. Meillä on jaksotyöaika 3 viikon jaksoissa. Aamuvuoroissa työskentelemme klo. 7-15, iltavuoroissa klo.14-21.30 ja yövuoroissa klo. 21-07.

Hoito-osasto 2 on geriatrinen kuntoutusosasto, joka toimii kuntoutus ja jatkohoito-osastona, osastolla toteutetaan myös elämän loppuvaiheen hoitoa. Hoito-osastolla 4 hoidetaan akuutisti sairastuneita tai kroonisen sairauden pahenemisvaihetta sairastavia aikuispotilaita. Pääset vuorottelemaan molemmilla osastoilla tai jos olet mahdollisesti kiinnostunut työskentelemään vain toisessa yksikössä, otamme senkin huomioon.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai vastaava aiempi opistotutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoidon koulutusta, voit suorittaa sen työsuhteen alkaessa.

Miksi minun kannattaisi hakea teille?
Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen sekä ammatillisesti kehittävän työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, innostunutta otetta työhön ja asiakaslähtöisyyttä.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.