Sosiaalityöntekijä, Jämsän Terveys Oy, A-klinikka Jämsä

Haemme sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen A-klinikalle Jämsään.

Sosiaalityöntekijä työskentelee A-klinikan työryhmässä, johon kuuluvat lääkäri, kaksi sairaanhoitajaa ja sosiaaliterapeutti. Työ on asiakastyötä, jossa hoidollisten yksilökeskustelujen, perhe- ja ryhmäkeskustelujen sekä verkostotyön kautta pyritään asiakkaan elämäntilanteen jäsentämiseen ja asiakkaan auttamiseen päihde-, peli- ja riippuvuusongelmissa. Tehtävä pitää sisällään yhteistyötä A-killan kanssa, vastuun työn sisällön kehittämisestä sekä mahdollisen päihdehuollon tiimivastaavuuden myötä myös päihdetyön kehityssuuntien seuraamisen.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys ja eduksi katsotaan työkokemus päihdetyöstä. Työn menestyksellistä hoitamista edesauttaa kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden halutessasi etätyöhön
  • Hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.