TK-psykologi, Jämsän Terveys Oy, Jämsän terveysasema

Jämsän Terveys Oy hakee vakituista psykologia perhepalvelukeskukseen.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään sekä lasten että aikuisten kanssa. Noin puolet työstä on alle kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää tk-psykologin työtä ja toinen puoli aikuisten kanssa tehtävää työtä. Työssä vastaat osaltasi asiakkaiden hyvinvoinnin edistämisestä, arvioinnista ja tukemisesta sekä toimit oman erityisalasi asiantuntijana. Työn luonteen takia myös osittainen etätyö on mahdollista.

Lasten parissa tehtävään tk-psykologin työhön kuuluu psykologisia tutkimuksia, ohjausta, neuvontaa ja yhteistyötä päiväkotien ja muiden toimintaympäristöjen kanssa, moniammatillisissa työryhmissä työskentelyä (mm. varhaiskuntoutustyöryhmä) sekä tarvittaessa ryhmämuotoiseen kuntoutukseen osallistumista. Varhaiskuntoutustyöryhmässä työskentelee lisäksesi puhe-, fysio- ja toimintaterapeutti, lääkäri sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajia. Aikuisten kanssa tehtävään työhön kuuluu pääasiassa neuvontaa, ohjausta sekä terapeuttisia tukikäyntejä. Tarvittaessa tk-psykologi voi tehdä myös suppeita tutkimuksia aikuisille.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Eduksi katsotaan kokemus työstä lasten ja perheiden kanssa sekä kiinnostus verkostotyöhön. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä.

Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perehdytyksen tehtävääsi sekä hyvin toimivan työyhteisön, jossa jokainen työntekijä on haluttu ja tärkeä. Työkavereita saat kaiken kaikkiaan lähes 30, joiden joukossa on lisäksesi kolme muuta psykologia. Työntekijöillemme kuuluu yksilötyönohjaus, jonka jokainen saa hankkia omien toiveidensa mukaan, lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme myös henkilökohtaiseen ja yhdessä tapahtuvaan kehittymiseen ja oppimiseen, eli olemme hyvin koulutusmyönteisiä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Työ alkaa 24.1.22 tai sopimuksen mukaan, työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt lain, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista