Hoiva-avustaja, Kolmostien terveys Oy

Haemme hoiva-avustajia eripituisiin sijaisuuksiin eri yksikköihimme

Hoiva-avustajat työskentelevät palveluissa, jotka tukevat asiakkaan hyvinvointia. Hoiva-avustajan työtä ovat erilaiset avustavat tehtävät asukkaiden arjessa ja perushoidossa, esimerkiksi avustaminen ruokailussa, hygienian hoidossa, vaatehuollossa, ulkoilussa sekä viriketoiminnassa. Hoiva-avustajat työskentelevät avustavissa tehtävissä esimerkiksi ikääntyneiden asumispalveluissa ja kotihoidossa.

Tehtävän hoitamiseksi Sinulla tulee olla hoiva-avustajakoulutus, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä työskentelytapaa, jossa keskiössä on asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun (ePassi Flex).

Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Kolmostien Terveys Oy on savuton työpaikka.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.