Lähihoitaja (2), Punatulkun palvelukeskus, Mänttä-Vilppula

Hei lähihoitaja, tule meille töihin! Etsimme Punatulkun palvelukeskuksen innovatiiviseen ja iloiseen joukkoon uusia ammattilaisia. Punatulkun palvelukeskus tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä kuntoutusyksikön palvelua.

Lähihoitajana keskeinen työtehtäväsi on vastasta asiakkaiden palvelutarpeeseen asiakaslähtöisesti, oikea-aikaisesti ja hyödyntämällä asiakkaan voimavaroja kuntouttavalla työotteella yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työpäivät rytmittyvät asiakkaan arjen ja voimavarojen mukaan. Käy kurkkaamassa meitä Instagramista @punatulkunpalvelukeskus

Tehtävän hoitamiseksi Sinulla tulee olla lähi-/perushoitajan koulutus, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme Sinulta kuntoutusmyönteistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, jossa keskiössä on asiakkaan tarpeet ja toiveet. Toivomme tiimiimme idearikasta ja avoimella asenteella muuttuviin tilanteisiin suhtautuvaa kollegaa.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi, meillä pääset halutessasi toteuttamaan elämäsi uratarinaa. Tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöreksiteriin. Olemme savuton työyhteisö.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.