Lähihoitaja, Juupakoti, Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Kiinnostaisiko sinua monipuolinen ja merkityksellinen työ ikäihmisten parissa?

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään tehostetun palveluasumisen yksikköömme Juupajoelle. Juupakodilla on yhteensä 22 asukaspaikkaa. Tarjoamme asukkaille ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa kodinomaisessa ja rauhallisessa ympäristössä.

Lähihoitajana keskeinen työtehtäväsi on vastasta asiakkaiden palvelutarpeeseen asiakaslähtöisesti, oikea-aikaisesti ja hyödyntämällä asiakkaan voimavaroja kuntouttavalla työotteella yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työpäivät rytmittyvät asiakkaan arjen ja voimavarojen mukaan.

Tehtävän hoitamiseksi Sinulla tulee olla lähi-/perushoitajan koulutus, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme Sinulta kuntoutusmyönteistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, jossa keskiössä on asiakkaan tarpeet ja toiveet. Etsimme tiimiimme idearikasta ja avoimella asenteella muuttuviin tilanteisiin suhtautuvaa kollegaa.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi, työnantajana olemme joustava. Tuemme sinua myös myöhemmin, mikäli haluat kehittyä ja edetä urallasi, meillä on mahdollisuus lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun (ePassi Flex).

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain 48 ja 48a mukaista rokotesuojaa. Mäntänvuoren Terveys Oy on savuton työpaikka.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.