Lähihoitaja, Kolmostien terveys OY

Haemme lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin eri yksikköihimme

Lähihoitajana keskeinen työtehtäväsi on vastata asiakkaiden palvelutarpeeseen asiakaslähtöisesti, oikea-aikaisesti ja hyödyntämällä asiakkaan voimavaroja kuntouttavalla työotteella yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tehtävän hoitamiseksi Sinulla tulee olla lähi-/perushoitajan koulutus, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme Sinulta kuntoutusmyönteistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, jossa keskiössä on asiakkaan tarpeet ja toiveet. Etsimme tiimeihimme idearikasta ja avoimella asenteella muuttuviin tilanteisiin suhtautuvaa kollegaa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun (ePassi Flex).

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Kolmostien Terveys Oy on savuton työpaikka.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.