Lähihoitaja, kotihoito, Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei lähihoitaja, tule vahvistamaan kotihoitoamme

Onko sinua kutsuttu hyväksi tyypiksi, jolla on reipas ja positiivinen asenne? Mahtavaa, nappaa samantien linkistä hakemukseen, niin pääsemme varaamaan haastatteluaikaa pikimmiten!

Kotihoidossa työskentelet asiakkaiden kodeissa, vastaat asiakkaiden hyvinvoinnista ja huolenpidosta. Työtehtäviin kuuluvat kaikissa asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen.

Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tekemään laadukasta ja itsenäistä hoitotyötä, sekä yhteistyötä tiimin ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tässä on mahdollisuus tulla tekemään merkityksellistä työtä!

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain 48 ja 48a mukaista rokotesuojaa. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!