Lähihoitaja, Kotihoito, Mänttä-Vilppula

Lähihoitaja, tule tekemään laadukasta, asiakaslähtöistä ja merkityksellistä työtä Mäntänvuoren Terveyden kotihoitoon!

Lähihoitajan tehtävä on vastasta asiakkaiden palvelutarpeeseen asiakaslähtöisesti, hyödyntämällä asiakkaan voimavaroja kuntouttavalla työotteella yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tyypillinen työpäivä kotihoidossa sisältää asiakkaan avustamista kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä asiakkaan toimintakyvystä ja lääkehoidosta huolehtimista.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Perehdytämme sinut tehtävään, jonka lisäksi saat positiivisen ja ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tueksesi. Tuemme sinua myös, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi, meillä pääset halutessasi toteuttamaan elämäsi uratarinaa. Tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella. Meillä myös osa-aikatyö ja keikkatyö ovat mahdollisia.

Toivomme, että olet avoin, avarakatseinen ja positiivinen. Voit olla joko alan opiskelija tai jo valmistunut ammattilainen, tärkeintä on hyvä asenne sekä ratkaisukeskeinen työote. Työ kotihoidossa on tällä hetkellä kaksivuorotyötä ja työn sujuvuuden kannnalta olisi hyvä, että sinulla olisi ajokortti ja mahdollisesti myös oman auton käyttömahdollisuus. Kotihoidon työssäkäyntialue on Mänttä-Vilppula-Juupajoki. Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on mm. liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi) sekä paljon muita hyviä henkilöstöetuja.

Tehtävä edellyttää lähihoitajan tutkintoa, huomioimme myös alan opiskelijat. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin (poislukien opiskelijat). Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella, löydät sen tiedot-välilehdeltä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan! Palveluvastaava Tea Pirttilahti, puh. 050 552 6357, tea.pirttilahti@pihlajalinna.fi