Lähihoitaja, Parkano

Haemme lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Parkanoon.

Väistön ryhmäkodit on 24 paikkainen kodinomainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Ryhmäkoti koostuu Joosun kodista ja Emman kodista. Yksikkö tarjoaa palveluja henkilöille, jotka tarvitsevat apua ympärivuorokautisesti.

Olethan koulutukseltasi lähihoitaja, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.