Lähihoitaja sisäisiin sijaisuuksiin, Parkano ja Kihniö

Kolmostien Terveys Oy hakee lähihoitajaa sisäisen sijaisen tehtävään.

Avoimet tehtävät ovat ikäihmisten asumispalveluissa Parkanossa ja Kihniöllä, Väistön, Rantakodon, Rauhalan, Suutarin Pihlajan ja Kotipihlajan asumisyksiköissä sekä kotihoidon yöhoidossa.

Asumispalveluissa ja kotihoidossa haluamme tarjota asukkaille kodin, jossa itsenäisyys ja yksilöllisyys ovat toiminnan kulmakiviä. Edellytämme työntekijöiltämme innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asiakaslähtöistä asennetta. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä. Perehdytämme sinut tehtävään hyvin. Tukenasi on kotiyksikkösi tiimi sekä yksikön palveluvastaava.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antavat Johanna Lintula p. 044 786 5331 johanna.lintula@pihlajalinna.fi ja Minna Perälä p. 044 786 5329 minna.perala@pihlajalinna.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikkoja mahdollisimman pian. Huomioimme toiveesi työvuorojen suhteen. Linkki hakulomakkeeseen.