Lähihoitaja, Varahenkilöstö, Mäntänvuoren Terveys

Tule tekemään monipuolista ja vaihtelevaa työtä Mäntänvuoren Terveyden varahenkilöstössä!

Varahenkilönä työskentelet Mäntänvuoren Terveyden eri toimipisteissä Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen alueella omien vahvuuksiesi mukaisesti. Olet avoin, avarakatseinen ja positiivinen ammattilainen, jolla on halu kehittää ja kehittyä. Työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa, minkä vuoksi arvostamme hakijoissa myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Varahenkilöstön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä.

Etsimme joukkoomme lähihoitajia, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Varahenkilönä työskentelet ennalta laaditun työvuorosuunnitelman mukaisesti ja saat itse suunnitella omat vuorosi. Myös osa-aikatyö ja keikkatyö on mahdollista.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain 48 ja 48a mukaista rokotesuojaa. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö. Varahenkilöstössä työskentely edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!