Lähihoitajia/Sairaanhoitajia, Kihniö/Parkano

Lähihoitajia / sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä eri pituisiin sijaisuuksiin Parkanon ja Kihniön kotihoitoon

Ovatko ihmiset lähellä sydäntäsi? Haluatko olla osaltasi turvaamassa jokaiselle asiakkaallemme arvokasta arkea?

Meillä pääset auttamaan vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita asiakkaita selviytymään kotona mahdollisimman pitkään. Tuemme asiakkaan itsenäistä asumista ja selviytymistä arjessa yksilöllisesti. Työ sisältää kotisairaanhoidon palvelut. Sen lisäksi asiakkaamme saavat kotipalvelun sekä tukipalveluita, mm. ateria-, kylvetys-, asiointi-, kauppa- ja turvapuhelinpalvelun.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitaja/vastaava aikaisempi tutkinto tai sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tarvittavat pätevyydet: Hygieniapassi, EA 1, LOVe- lääkehoidon osaaminen verkossa.

Meillä on energisten ja asiantuntevien huipputyökavereiden lisäksi erilaisia hyvinvointihankkeita tukemaan työntekijää työssään.
Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

Olemme työnantajalle tärkeitä ja siksi meidät on huomioitu myös hyvillä henkilöstöeduilla, mm. laajat työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassietu. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.