Ohjaaja, Kotipihlaja, Kihniö

Ohjaaja, Kotipihlaja, Kihniö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajaa, sairaanhoitajaa tai sosionomia. Kotipihlaja on kehitysvammaisten sekä vaikeavammaisten autetun asumisen yksikkö, jossa asuu 11 asukasta. Tällä hetkellä yksikössämme työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitaja. Mukaan mahtuu vielä yksi. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Haemme työyhteisöömme henkilöä, joka omalla persoonallaan, taidoillaan ja -koulutuksellaan täydentää entisestään ammattitaitoista ja avointa työyhteisöämme. Työtehtäviin kuuluu asukkaiden hoitoa- ja ohjaustyötä, perushoidosta vapaa-ajan aktiviteettien järjestämiseen. Työ on kolmivuorotyötä.

Hygieniapassia toivotaan. Kehitysvamma-alan työkokemus katsotaan eduksi.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.