Palveluvastaava, Mänttä-Vilppula

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseeen Punatulkun palvelukeskukseen Mänttä-Vilppulaan, Mäntänvuoren Terveys Oy:n. Punatulkun palvelukeskus tarjoaa ikäihmisille 36 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 15 laitoshoidon kuntoutuspaikkaa.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, jolla on vahva ikäihmisten palvelujen tuntemus ja osaaminen, kokemusta ikäihmisten hoidosta ja innostusta kehittämiseen yhteistyössä henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakkaan ja hänen läheistensä arvostava kohtaaminen on Sinulle ja työyhteisöllesi tärkeä osa vahvaa ammattitaitoa. Työssäsi vastaat henkilöstösi kanssa laadukkaan ja turvallisen asiakaslähtöisen toiminnan toteutumisesta. Esimiehenä vastaat myös henkilöstösi ajantasaisesta näyttöön perustuvasta osaamisesta ja osaamisen riittävästä vahvistamisesta. Työn keskeisiin osa-alueisiin kuuluvat myös talous- ja henkilöstöhallinto sekä resurssien suunnittelu.

Etsimme henkilöä, joka omaa hyvät tiimityöskentelyn taidot, johtaa työyhteisöä omalla esimerkillään ja kannustaen hyviin tuloksiin, mutta pystyy myös puuttumaan epäkohtiin. Etsimämme henkilö myös innostuu uuden kehittämisestä ja kaavojen rikkomisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto) tai geronomin tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Eduksi katsotaan esimiestyön kokemus ja osaaminen sekä esimieskoulutus. Työterveyshuollon soveltuvuuslausunto vaaditaan kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus työtehtävään edellytetään myös.

Pihlajalinnan henkilöstön yhtenäisiin henkilöstöetuihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Pihlajalinnan hammasklinikoiden palvelut sadalla eurolla vuodessa, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä 200 euron liikunta- ja kulttuurietu ePassilla. Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-ajallekin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Nyberg, puh. 050 591 5720 milla.nyberg@pihlajalinna.fi.

Lähetäthän hakemuksesi pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Hakuaikaa tehtävässä 6.12.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.