Perhetyöntekijä, Parkano

Haemme perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 saakka. Työn jatkoa arvioidaan loppuvuonna asiakastarpeen mukaisesti.

Haemme perhepalveluihin työntekijää, jolla on vahva osaaminen ja kokemus erityisesti tehostetusta perhetyöstä. Tehostetun perhetyön tarkoituksena on tavoitteellisesti vahvistaa perheen voimavaroja, parantaa vuorovaikutusta sekä selviämistä kriisitilanteista moniammatillisen asiantuntijaverkoston tukemana. Huomioithan, että perhetyötä tehdään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Perhetyöntekijän tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi AMK-tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä ja ymmärrystä sosiaalihuollon palvelukentästä kokonaisuudessaan. Toivomme sinulta intoa kehittää toimintaa ja ennakkoluulotonta asennetta palvelujen uudistamiseen. Innostavan työtiimin lisäksi tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan vakuutusturvan myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Leila Törmä, puh. 044 786 5326, leila.torma@pihlajalinna.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa 30.9.2020 asti, linkki hakulomakkeeseen.