Röntgenhoitaja, Parkano

Haemme röntgenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen Pihlajalinna Parkanoon.

Tehtäviin kuuluu natiivi- ja panoraamakuvaukset, sekä radiologin avustaminen ultraäänitutkimuksissa. Vastaat itsenäisesti tutkimuksen suorittamisesta ja siihen liittyvistä toimista esimerkiksi kirjaaminen, arkistointi ja kuvien edelleen lähetys. Olennaisena osana tehtävää on asiakaspalvelu; lähetteestä hoidon jatkuvuuden varmistamiseen. Lisäksi tehtävääsi kuuluvat kuvantamisyksikön kehittämiseen ja laadunhallintaan liittyvät tehtävät, ja lääkärikeskuksen potilashallinnon toimistotehtävät, laskutus ja erilaisten ATK-sovellusten käyttö.

Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyotetta, sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Edellytämme röntgenhoitajan koulutusta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja kokeneen röntgenhoitajan tuen, mielenkiintoisen työn moniammatillisessa huipputiimissä sekä hyvät henkilöstöedut mm. työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Kaperi, p. 040 7364 799, laura.kaperi@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 15.12.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.