Sairaanhoitaja, kotihoito, Mäntänvuoren Terveys

Hei sairaanhoitaja, tule meille töihin kotihoitoon

Nyt on tilaisuutesi hypätä mukaan kehittyvään ja monipuoliseen työhön. Tuo mukanasi innokkuutta , positiivisuutta ja ammattitaitoa. Tule ja kehitä itseäsi ja ole osa tiimiämme.

Haemme Mänttä-Vilppula ja Juupajoen alueelle sairaanhoitajaa tiimityöhön. Kotihoidon hoitotiimissä vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä suunnitellen ja koordinoiden asiakkaan tukemista ja auttamista yhdessä asiakkaan, omaisen ja moniammatillisen työyhteisön kanssa. Teknologian tuominen arkeen mukaan on yksi painopisteistämme vuonna 2022. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään.Arvostamme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, vastuullista asennetta ja hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa. Positiivinen asenne on vahvuutesi!

Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja hakijoilta edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Olemme savuton työyhteisö. Vaadittu koulutus; sairaanhoitaja amk tai opintoasteinen sairaanhoitajan tutkinto.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi!