Sairaanhoitaja, Kotihoito, Mäntänvuoren Terveys Oy

Sairaanhoitaja, tule tekemään laadukasta, asiakaslähtöistä ja merkityksellistä työtä Mäntänvuoren Terveyden kotihoitoon!

Sairaanhoitajana toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Huolehdit ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta tiimin jäsenenä, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi tukea ja apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista ja henkilökohtaisista toiminnoista. Kotihoito tukee ja vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja arkikuntoutuksen keinoilla, jotta asiakkaan selviytyminen omassa asuinympäristössään mahdollistuisi. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, teet asiakaskäyntejä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Kokemus hoiva- ja hoitotyöstä sekä hyvät sosiaaliset työskentelytaidot ovat eduksesi. Työssä edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, reipasta työotetta sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Perehdytämme sinut tehtävään, jonka lisäksi saat positiivisen ja ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tueksesi. Tuemme sinua myös, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi, tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella. Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on mm. liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi) sekä paljon muita hyviä henkilöstöetuja.

Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa, AMK tai aikaisempaa terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!