Sairaanhoitaja, Mänttä-Vilppula

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikköön Ikipihlaja Sarahelmeen Mänttä-Vilppulaan.

Oletko ikäihmisten hoidosta kiinnostunut ja ihmiset lämpimästi kohtaava sairaanhoitaja? Haluaisitko päästä työskentelemään ammattitaitoiseen ja innostavaan työyhteisöön? Tervetuloa meille töihin!

Meillä Sarahelmessä eletään yhdessä niin arkea kuin juhlaa viihtyisissä tiloissa, ja ulkoilusta nautimme kauniilla takapihallamme. Sarahelmessä pääset työskentelemään asukkaidemme kanssa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla.

Meille on tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta ja kohtaat ihmiset aina lämminhenkisesti ja arvostavasti. Odotamme lisäksi, että työssäsi näkyy innostus hoitotyön kehittämiseen ja toiminnallisen arjen toteuttamiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto (sairaanhoitaja) tai vastaavaa aikaisempa tutkintoa. Olethan myös rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilörekisteriin, ja sinulla on tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukainen rokotussuoja. Työpaikkamme on savuton.

Sarahelmessä sinua odottavat haastavat ja mielenkiintoiset tehtävät iloisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Saat meiltä myös hyvän perehdytyksen, ja henkilöstöetuna mm. laajan työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Pihlajalinnalaisena pääset lisäksi kohottamaan kuntoasi edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubilla.

Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Arkeamme voit seurata Facebookissa Ikipihlaja Sarahelmi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Susanna Laaksonen, p. 040-1531356, susanna.laaksonen@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.