Sairaanhoitaja, Parkano (Rantakoto)

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2021 asti Kolmostien Terveyteen, Rantakodon palvelukeskukseen, Parkanoon.

Rantakodossa asiakkainamme on pääasiassa ikäihmisiä. Haluamme tarjota ikäihmisille kodin, jossa itsenäisyys ja yksilöllisyys ovat toiminnan kulmakiviä. Meillä toimitaan innovatiivisella, aidolla ja ehdottoman asiakaslähtöisellä asenteella. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, huomioimme myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat.

Saat hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen. Meillä työntekijöillä on käytössä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Minna Perälä, minna.perala@pihlajalinna.fi, p. 044 786 5329 ja palvelupäällikkö Johanna Lintula, johanna.lintula@pihlajalinna.fi, p. 044 786 5311.

Hakuaikaa tehtävässä 17.1.2021 asti, linkki hakulomakkeelle.