Sairaanhoitaja, Ryhmäkoti Luhtavilla, Mänttä-Vilppula

Hyvälle tyypille töitä! Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään tuetun palveluasumisen yksikköömme.

Luhtavillassa on 17 asiakaspaikkaa ja asiakkaita hoidetaan kahdessa vuorossa. Tehtävässäsi sairaanhoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhteistyössä muun tiimin kanssa, osallistuen myös itse hoitotyöhön. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ratkaisulähtöistä työotetta, kykyä tiimityöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista vaihteleviin työtilanteisiin. Kokemus kuntouttavasta hoitotyöstä on eduksesi, mutta tärkeintä on positiivinen asenne ja asiakaslähtöinen työote.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi, meillä pääset halutessasi toteuttamaan elämäsi uratarinaa. Tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, merkittäviä etuja yhteistyökumppaneillemme, liikunta-ja kulttuuripassiedun sekä säännölliset tyky-päivät ja kahvit työpäivän aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.