Sairaanhoitaja, Sastamala

Haemme Ikipihlaja Anneen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen sairaanhoitajaa.

Ikipihlaja Anne mahdollistaa onnellisen, toiminnallisen ja turvallisen arjen. Anne sopii kodiksi kaikille ikäihmisille tämänhetkiseen asuinpaikkakuntaan katsomatta. Kauniisti remontoidut tilat mahdollistavat turvallisen palveluasumisen, tehostetun palveluasumisen, päivätoiminnan ja lyhytaikaishoitojaksojen toteutumisen.

Ikipihlaja Annen henkilökunta on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Jokaisen ihmisen arjessa tärkeintä on lämmin ja ystävällinen ihmiskontakti. Ikipihlajan työntekijät ovat ammattitaitoisia ja arvostavat palvelutyötä ikäihmisten parissa. Ikipihlaja Annen asiakkaiden terveydenhuollosta vastaa oma lääkäri. Lääkärin palvelut mahdollistavat asiakkaiden hoidon toteutumisen omassa kodissa myös akuuteissa sairastapauksissa.

Tehtävään valitulla tulee olla sairaanhoitajan koulutus. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen muistisairaiden kanssa toimimisesta.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Kynnysmaa, p. 040 668 5557 ja katja.kynnysmaa@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 23.9.2020 asti, linkki hakulomakkeeseen.