Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, Pihlajalinna Terveys Oy, Klingendahl Tampere

Haemme sairaanhoitajia/terveydenhoitajia Pihlajalinnan Contact Centeriin kolmivuorotyöhön Tampereelle ja Ouluun

Oletko sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, joka haluaa kehittyä ammatillisesti? Haluaisitko päästä työskentelemään motivoituneiden työkavereiden kanssa ja saada paljon myönteistä palautetta? Meillä on töitä sinulle!

Etsimme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Pihlajalinnan Contact Centeriin vastaamaan työterveysasiakkaiden tarpeisiin.

Teet puhelimessa hoidon tarpeen arviointia, annat asiakkaalle neuvoja sekä tarvittaessa varaat hänelle ajan työterveysasemalle. Tässä työssä on tärkeää, että kuuntelet asiakasta aina herkällä korvalla ja pystyt tekemään päätöksen hoidon tarpeesta täsmällisesti ja riittävän nopeasti mutta kuitenkin niin, että asiakkaalle jää keskustelusta kanssasi hyvä mieli.
Sinun ei tarvitse tehdä kinkkisiä päätöksiä yksin, vaan tukenasi ovat aina muut sairaan- ja terveydenhoitajat, joita voit konsultoida missä asiassa tahansa.

Vaikka puhelintyö voi välillä olla kuormittavaa, työkaverit ovat aina tukenasi ja auttavat tarvittaessa. Yhteistyö sujuu saumattomasti tiimien välillä, ja heiltä oppii valtavasti uusia asioita. Tauoilla työkavereiden kanssa ehtii juttelemaan myös muista asioista. Paljastettakoon, että tässä työpaikassa huumori todellakin kukkii.

Yksi kivoimmista asioista on ehdottomasti se, että palautetta tulee paljon. Saamme kaikki positiiviset palautteet sähköpostitse, mikä motivoi meitä valtavasti. Ihmisten sydämellisiä palautteita lukiessamme tunnemme todellakin tekevämme merkityksellistä työtä.

Meille juuri tulleet työntekijät ovat kehuneet muun muassa sitä, miten hyvä perehdytys meillä on. Pidempään tätä työtä tehneet kertovat viihtyneensä meillä sen takia, että hyvä fiilis on säilynyt vuodesta toiseen.

Meillä on käytössämme Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja ePassi-etu.

Tässä työssä tarvitaan sairaanhoitajan ja tai terveydenhoitajan koulutusta. Meille on tärkeää, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista ja terveysneuvonnasta. Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi sekä vastaanotto- että hoitotyökokemusta.

Työ on kolmivuorotyötä ja edellytämme englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos haluat lisätietoja työstä, voit soitella joko vastaavalle hoitajallemme Pirkko Pääkköselle numeroon 040 729 0868 tai palveluvastaava Jenika Lahdelle numeroon 050 309 0866. Molemmille voi laittaa myös sähköpostia, Pirkon tavoittaa osoitteesta pirkko.paakkonen(a)pihlajalinna.fi ja Jenikan osoitteesta jenika.lahti(a)pihlajalinna.fi.