Sairaanhoitaja, tk-sairaala, Mäntänvuoren Terveys

Sairaanhoitaja, tule meille töihin!

Etsimme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaakauden ajaksi. Terveyskeskussairaalassamme tuotetaan akuuttisairaanhoitoa, jatkohoitoa sekä kuntoutusta erikoissairaanhoidosta siirtyville potilaille. Osastollamme hoidetaan myös saattohoidossa olevia potilaita. Potilaspaikkoja osastollamme on 25.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu huolehtia tavoitteellisesti asiakkaan fyysisestä, psyykkisestä sekä sosiaalisesta toimintakyvystä. Sairaanhoitajana osallistut asiakkaan hoidon suunnitteluun ja kartoitukseen, sekä asiakkaan sairauden mukaiseen hoitoon. Vastaat erilaisten kliinisten toimenpiteiden sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Toteutat asiakkaan asianmukaista ja arvokasta elämän loppuvaiheen hoitoa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Palkkatoiveen voit esittää osaamisesi mukaisesti.

Toivomme, että kykenet moniammatilliseen tiimityöhön, omaat hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista vaihteleviin työtilanteisiin. Arvostamme hyvää yhteistyötä ja asiakaslähtöistä työotetta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöreksiteriin. Olemme savuton työyhteisö. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja vaaditaan.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, AMK tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.