Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Contact Center

Haemme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Pihlajalinnan Contact Centeriin Tampereelle tai etätyöhön ympäri Suomea.’

Tehtäviä on eri tiimeissä, joiden asiakaskunta vaihtelee kunta-asiakkaista vakuutus- ja työterveysasiakkaisiin. Tule meidän tiimiimme, jos viihdyt nopearytmisessä työssä, jossa tavoitteena on tuottaa ylivertainen asiakaskokemus!

Teet puhelimessa hoidon tarpeen arviointia, annat asiakkaalle neuvoja sekä tarvittaessa varaat hänelle ajan tai hoidat asiakkaan vakuutusasiaa eteenpäin. Tässä työssä on tärkeää, että kuuntelet asiakasta aina herkällä korvalla ja pystyt tekemään päätöksen hoidon tarpeesta täsmällisesti ja riittävän nopeasti mutta kuitenkin niin, että asiakkaalle jää keskustelusta kanssasi hyvä mieli. Sinun ei tarvitse tehdä kinkkisiä päätöksiä yksin, vaan tukenasi ovat aina muut sairaan- ja terveydenhoitajat, joita voit konsultoida missä asiassa tahansa.

Vaikka puhelintyö voi välillä olla kuormittavaa, työkaverit ovat aina tukenasi ja auttavat tarvittaessa. Tauoilla työkavereiden kanssa ehtii juttelemaan myös muista asioista. Paljastettakoon, että tässä työpaikassa huumori todellakin kukkii.

Meille juuri tulleet työntekijät ovat kehuneet muun muassa sitä, miten hyvä perehdytys meillä on. Pidempään tätä työtä tehneet kertovat viihtyneensä meillä sen takia, että hyvä fiilis on säilynyt vuodesta toiseen.

Meillä on käytössämme Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja ePassin kulttuuri- ja liikuntaetu.

Tässä työssä tarvitaan sairaanhoitajan ja tai terveydenhoitajan koulutusta. Meille on tärkeää, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista ja mahdollisesti terveysneuvonnasta. Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi sekä vastaanotto- että hoitotyökokemusta. IT-taidot ovat myös tarpeen, koska työssämme käytämme monia ohjelmia ja sukkuloimme sujuvasti ohjelmasta toiseen. Edellytämme englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Osassa tiimeistä tehdään kolmivuorotyötä, osassa kahta vuoroa. Työvuoroja saa toivoa ja usein toiveet myös toteutuvat. Meillä on laajat etätyömahdollisuudet.

Jos haluat lisätietoja työstä, voit soitella joko vastaavalle hoitajallemme Pirkko Pääkköselle numeroon 040 729 0868 klo 8-16, tai jättää viestin osoitteeseen pirkko.paakkonen at pihlajalinna.fi.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.