Terveydenhoitaja, Varahenkilöyksikkö, Mäntänvuoren Terveys Oy

Etsimme terveydenhoitajaa Varahenkilöyksikköömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset terveydenhoitajan eri työtehtävät Mäntänvuoren Terveyden eri toimipisteissä, Mänttä-Vilppula ja Juupajoki alueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset monipuolisesti hyödyntämään osaamistasi. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.