Työfysioterapeutti, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Kankaanpää

Haemme työfysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Kankaanpäähän.

Työfysioterapeutin tehtävässä pääset yksilövastaanottojen lisäksi tekemään monipuolista työfysioterapeutin työtä, jossa yritysasiakkuus on keskiössä ja toimintoja kehitetään asiakaslähtöisesti yhdessä tiimin kanssa. Tehtäviin kuuluu myös työpaikkaselvitykset sekä ohjaus ja neuvonta yrityksissä. Toimit Kankaanpään lääkäriasemalla, sekä mahdollisesti muissa Pihlajalinnan toimipisteissä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta työfysioterapeutin työstä, aktiivista työotetta ja suoritettua työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.