Työterveyshoitaja, Kihniö

Haemme työterveyshoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2021 asti Pihlajalinna Kihniöön.

Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia Kihniön alueella sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito sähköisiä työkalujamme hyödyntäen. Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa ja työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutuksen katsomme eduksi. Olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa aktiivista ja aloitteellista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella ja innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Saat hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin!

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Konserni työllistää noin 5900 työntekijää ympäri Suomen. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Laura Kaperi, laura.kaperi@pihlajalinna.fi, p.040-7364799.

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.