Fysioterapeut, Kristinestadt

Vi söker en fysioterapeut till ett arbetsförhållande som är tillsvidare i kraft till fysioterapiavdelningen vid Bottenhavets hälsa i Kristinestadt.

Till din uppgifter hör hemrehabilitering i sammarbete med hemvårdspersonalen samt att fungera som hjälpmedelsansvarig på fysioterapiavdelningen. Hos oss är du en del av en liten, stödjande och trevlig arbetsgemenskap. Förutom interna skolningar har du också möjlighet att delta i skolningar på annat håll. Erfarenhet och tilläggsutbildningar räknas till fördel.

Arbetsgemenskapen är tvåspråkig . Vi förutsätter en fysioterapeutexamen samt vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar § 48.
Jobbet kräver att du har körkort och egen bil till förgfogande.

Dessa faktorer bidrar till en framgångsrik skötsel av uppgiften:

  • Goda kundbetjäningsfärdigheter
  • Goda samarbets- och arbetsgemenskapsfärdigheter
  • Flexibilitet och positiv inställning till utveckling
  • Självständigt och aktivt arbetssätt
  • Kunskaper om äldreomsorgen, geriatri och minnessjukdomar

I Pihlajalinnas gemensamma personalförmåner ingår bland annat en omfattande företagshälsovård, tjänster vid Pihlajalinnas tandkliniker för hundra euro per år, fritidsolycksfallsförsäkring samt en motions- och kulturförmån på 200 euro med ePassi.

Är du den person vi söker? Lämna din ansökan så fort som möjligt. Vi behandlar ansökningarna redan under ansökningstiden och platsen fylls genast då vi hittat en lämplig person. Ta gärna kontakt så berättar vi mer om uppgiften.

Kontaktuppgifter: serviceansvarig Robert Sunden, robert.sunden@pihlajalinna.fi,
p. 062218470.

Arbetssökningsblanketten finns på linken

Ansökningstiden går ut 12.11.2021