Lähihoitaja, Selkämeren Terveys Oy, Kristiinankaupungin Terveysasema

Haemme lähihoitajaa kolmivuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen Kristiinankaupungin terveysaseman kuntoutusosastolle.

Kristiinankaupungin kuntoutusosasto on 18 paikkainen, kodikas yksikkö uusituissa tiloissa Kristiinankaupungin perusturvakeskuksessa. Hoidamme kuntouttavalla ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavalla työotteella. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä.

Lähihoitajana osallistut mm. perushoitoon, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös potilaan läheiset tärkeänä osana hoitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa, Love-lääkeosaamista, voimassa olevaa hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Olemme kaksikielinen työyhteisö.

Nämä asiat auttavat menestymään tehtävässä:

-Aito kiinnostus ikäihmisten hoitotyöhön
-Kokemus kuntouttavasta hoitotyöstä
-Reipas, positiivinen ja palvelualtis työote
-Sujuvat tiimityö- ja työyhteisötaidot

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.