Lähihoitajia, lh-opiskelijoita sijaisuuksiin, Laihia

Haemme lähihoitajia ja lh-opiskelijoita keikkatyöhön, kesätyöhön sekä yli puolen vuoden pituisiin sijaisuuksiin Laihian Hyvinvoinnin hoivayksiköihin (Toiska, Marjapihlaja ja Isootupa) Laihialle.

Avoimet tehtävät ovat ikäihmisten ja kehitysvammaisten ympärivuorokautisissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä. Haluamme tarjota asukkaillemme asiakaslähtöistä, onnellista ja turvallista arkea yksiköissämme. Keskeistä on toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen asukkaiden voimavarat huomioiden. Asukkaamme saavat elää elämänsä loppuun saakka yksiköissämme, mikäli se hyvän hoivan puitteissa on mahdollista.

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden parissa. Paikallisella tasolla olemme uusi toimijoita Pihlajalinnassa, joten haluamme kehittää toimintaamme. Toivomme sinultakin innokkuutta kehittämiseen yhdessä työyhteisön muiden jäsen kanssa. Yksiköissämme on tarvetta myös vakituiselle varahenkilöstölle, joten kartoitamme hakijoiden kiinnostusta tämän tyyppiseen tehtävänkuvaan.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös alan opiskelijoita palkkaamme sijaisuuksiin kesäksi 2021.

Haastatteluja ja valintoja voimme tehdä jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaavat:
Sari Kärkelä puh. 050 410 1548, Piia Eerola puh. 050 408 4351,
palvelupäällikkö Sari Koivula puh. 050 405 8592.

Hakuaikaa tehtävässä 31.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.