Lähihoitajia sijaisuuksiin, Laihia

Laihian Hyvinvointi Oy on Pihlajalinnan perustama yhtiö, joka on tuottanut 1.9.2018 alkaen asumispalveluita ikäihmiselle ja kehitysvammaisille Laihialla. Ruokahuolto kuuluu myös yhtiön toimialaan. Yhtiö keskittyy asumispalveluiden tuottamisen lisäksi jatkossa myös laajemmin sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen.

Haemme lähihoitajia tai alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin sekä kesätöihin.

Avoimet tehtävät ovat ikäihmisten ja kehitysvammaisten ympärivuorokautisissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä. Haemme sijaisia keikkatyöhön, kesätyöhön sekä yli puolen vuoden pituisiin sijaisuuksiin.

Haluamme tarjota asukkaillemme asiakaslähtöistä, onnellista ja turvallista arkea yksiköissämme. Keskeistä on toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen asukkaiden voimavarat huomioiden. Asukkaamme saavat elää elämänsä loppuun saakka yksiköissämme, mikäli se hyvän hoivan puitteissa on mahdollista.

Haemme lähihoitajia tai alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin yksiköihimme, eli keikkatyöhön ja useiden kuukausien pituisiin sijaisuuksiin. Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden tai kehitysvammaisten parissa.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Myös alan opiskelijoita palkkaamme lyhyisiin sijaisuuksiin.

Haastatteluun kutsumme hakuaikana ja kerromme mielellämme lisätietoja toiminnastamme. Lisätietoja antavat palveluvastaavat Sari Kärkelä puh. 050 410 1548 ja Eila Talvitie puh. 050 408 4351 sekä palvelupäällikkö Sari Koivula puh. 050 405 8592.

Linkki hakulomakkeeseen.