Ohjaaja, Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaa Soini, Kuusiolinna Terveys Oy

Haemme kahta ohjaajaa Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaahan Soiniin.

Mikäli haluat toimia vastuullisena ja turvallisena aikuisena yksikkömme lapsille ja nuorille, saatat olla etsimämme lastensuojelun ammattilainen. Arvostamme eritysesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lastensuojelupalveluista. Ohjaajana olet osa vuorotyötä tekevää moniammatillista tiimiämme, jonka tehtävänä on lasten / nuorten ja heidän läheistensä arjessa tukeminen.

Olet koulutukseltasi sosionomi (AMK), sosiaaliohjaaja, sosiaalikasvattaja, yhteisöpedagogi, lähihoitaja, sairaanhoitaja (AMK), nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, toimintaterapeutti (AMK), fysioterapeutti (AMK) tai sinulla on muu soveltuva sote- tai kasvatusalan ammatti- tai ammattikorkeakoulututkinto.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, laajan työterveyshuollon ja koulutus- sekä työnohjausmahdollisuuksien lisäksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaan työntekijöillä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan tes:sia.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.