Sairaanhoitajia, Ab Bottenhavets Hälsa-Selkämeren Terveys Oy, Kristiinankaupungin terveysasema

Haemme neljää sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Bottenhavets Hälsanin - Selkämeren Terveyden terveyskeskukseen Kristiinankaupunkiin.

Sijoituspaikkana on lääkärinvastaanotto, kotisairaala tai kuntoutusosasto. Sairaanhoitaja vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alkaessa. Työyhteisömme on kaksikielinen.

Nämä asiat auttavat menestymään tehtävässä:

  • Aito kiinnostus ikäihmisten hoitotyöhön
  • Kokemus kuntouttavasta hoitotyöstä
  • Reipas, positiivinen ja palvelualtis työote
  • Sujuvat tiimityö- ja työyhteisötaidot

Toivomme hakijoilta hyviä yhteistyötaitoja, innostunutta otetta työhön ja asiakaslähtöisyyttä. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.