Suuhygienisti, Kuusiolinna Terveys Oy

Haemme suuhygienistiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveys Oy työssäkäyntialueelle.

Kelpoisuusehtona toimeen on suun terveydenhuollon alalta suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijalta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, sekä loistavan ja nuorekkaan työyhteisön tuen. Meillä on mukava tehdä työtä! Työskentelyvälineemme ovat moderneja ja nykyaikaisia. Ammatillista tukea saa meillä aina halutessaan. Meillä työskentelee mm. oma oikomishoidon erikoishammaslääkäri.

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja sinun ammatillista kehittymistäsi tuetaan. Tarjoamme erittäin hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun.

Työpaikka sijaitsee Kuusiolinna Terveys Oy työssäkäyntialueella, johon kuuluvat Alavus, Ähtäri, Töysä, Soini ja Kuortane. Tarkemmasta työskentelypaikasta neuvotellaan hakijan kanssa ottaen huomioon hakijan mahdollisuudet ja paikallisen tarpeen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia mietityttää tai haluat lisätietoa työskentelystä meillä. Mielellämme kerromme lisää ja vastailemme kysymyksiin. Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi. Tule mukaan tiimiimme!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.