Työterveyshoitaja, Kuortane

Haemme työterveyshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pihlajalinnaan Kuortaneelle .

Oletko alasi osaaja vailla uusia haasteita? Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisissa tehtävissä ammattitaitoisessa ja innostavassa työyhteisössä? Tervetuloa meille töihin!

Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Työtehtävät sisältävät työterveyshoitajan työtä Kuortaneen ja Seinäjoen toimipisteissä, pääpaikka Kuortane.

Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista. Meillä pääset itsekin kehittämään ja vaikuttamaan asioihin!

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta työterveyshuollosta. Tehtävä edellyttää terveydenhoitajan tutkintoa ja työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutuksen katsomme eduksesi. Olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, laadukkaat työvälineet ja mainiot henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Otathan rohkeasti yhteyttä niin kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Riitta Roth, riitta.roth@pihlajalinna.fi, puh. 050-4513166 tai palvelupäällikkö Carita Sandell-Kaukonen, carita.sandell-kaukonen@pihlajalinna.fi, puh. 040-9013137.

Hakuaikaa tehtävässä 15.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.