Työterveyshoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Ite Joensuu

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Ite Joensuuhun.

Työterveyshoitajan työssä vastaat sinulle nimettyjen asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta asiakasyhteistyöstä ja edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Teet yhteistyötä asiakasyritysten esihenkilöiden, johdon ja muiden yhteyshenkilöiden ja sidosryhmien kanssa.
Toteutat yritysyhteistyössä työterveyshuollon toimintasuunnitelmia, työpaikkaselvityksiä, terveystarkastuksia ja työterveyshuoltopainotteista sairaanhoitoa.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta. Työterveyshoitajan pätevyys ja kokemus työterveyshoitajan työstä katsotaan eduksi.
Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.